onsdag 31 augusti 2011

Left.. Left..

Efter en helt awesome dag i skolan sitter jag nu hemma och har gjort mig lite hemmastadd. Efter regnet så valde jag att sitta på balkongen med banankakan som min mor hade bakat. Men så fort som jag satt mig på balkongen så började det att regna igen, och då fick jag sätta mig inomhus framför datorn och fika istället.
Fast sen så borde jag göra min underbara engelskaläxa, och kanske läsa lite i historiaboken.
Nej, det var inte så aktuellt faktiskt. Kanske lite The big Bang Theory?





































Peace out! /Linnea

The earth says Hello

Up up an away! Herregud vad trött jag är. Hade inte haft något emot att sova nån timme till. Men icke nej! Måste iväg till skolan för att uthärda mina tre lektioner och min tre timmars långa håltimma!

Ja, jag saknar mitt röda hår.
Peace out! /Linnea

tisdag 30 augusti 2011

fbfun


alltså okej, det är säkert ingen som fattar. men jag och min livliga fantasti fick ihop en fin liten historia som jag sitter och småskrattar åt.
no offense against the involved people, you know you're awesome!



Peace out! /Linnea

"amagad"

okej, hamnade precis i ett litet fb-bråk. inte för att jag brukar internetbråka, men det var så jäkla sjukt.Själva grejen handlade om att nu person x skrev på sin status; quote;
"Älskar människor som skryter om hur många dom har haft sex med & tycker att dom är as häftiga..."
Och då kom person y in och frågade nu om person x var oskuld. Okej, jag känner bara ena parten i denna diskussion, men ändå? Vad spelar det för roll om man är oskuld eller inte?  Det är inte direkt så att våran personlighet ligger i hur många gånger vi har haft sex? Jag tycker personligen att person x har rätt i sina tankar, och att person y tillhör den här kategorin som person x nu beskriver så ironiskt. Men som sagt, min personliga åsikt! Om ni misstycker så kan ni nu klicka på "kommentera" och beskriva era åsikter.

Men jag förstår helt inte, sure, jag fattar att sex är en stor del av våran vardag, men jag väljer faktiskt att inte tänka 24/7 på sex och göra det till en sådan big deal. Visst, jag kanske är oskuld, men i'll take it when it comes there. Har faktiskt inte så bråttom heller. Nej, det blir en stor grej när jag gör det till det.

Peace out! /Linnea

måndag 29 augusti 2011

Brustna Hjärtans Höst


Jag vet inte, känns som att jag har fått någon helt plötsligt rim-fetisch. Allt måste rimma! Eller nej, kanske inte allt. Men iallfall, så hittade jag en rolig sida där man kan hitta rim på det mesta. klickaaaa bitches!



Min mamma har för övrigt bakat banankaka. Yummi! Det är nog något av det bästa som finns, när min älskade mor bakar och håller på! Själv så sitter jag och spelar mitt älskade tap zoo, och njuter av hur lite läxor vi har fått från skolan. Två läxor på två veckors tid! Idag fick vi en läxa av vår engelskalärare tills på torsdag, och vi har planerat att fixa den imorgon under någon håltimme. För sådana har vi faktiskt ganska gott om.

Något som faktiskt har fastnat lite i min hjärna, är nog sea turtles. Jag och Astri har nämligen lärt oss mycket fina ord på teckenspråk. That's all you need to know!


Peace out, like a sea turtle! /Linnea


God morgon!

Sitter och laddar inför skolan! Har egentligen sovmorgon till tio, men det känns bättre att komma till skolan tidigare för att vakna på riktigt.
Time for breakfast!

söndag 28 augusti 2011

Set down your glass


you said, that you saw me new


Min nya favorit. Åh så underbar.

dunkande hjärtan

Sitter här hemma framför datorn efter en helt awesome helg med massa esteter och mina tomtar. Vaknade dock upp imorse med värsta huvudvärken, så då var det slut på det roliga. Men nu har jag återhämtat mig, och spelar lite gitarr, och peppar inför morgondagens skola. Jag trodde verkligen inte att man kunde gilla att gå till skolan såhär mycket? Att gå estet är nog ett utav de bästa valen jag gjort in my teenage-life. 
Men nu ska jag hoppa in i duschen och skämma bort mitt hår med hårinpackning. Enligt min frisör så kommer tydligen mitt hår gå av om jag kammar det. wtf!? Visst, det kanske är liite slitet, men en hårborste har ingen dött av!

Peace out! /Linnea




fredag 26 augusti 2011

Well Hello there Sunshine!

Här är man då, nästan uppe med tuppen, fast det är nog fusk att säga så, när jag brukar gå upp klockan sex i vanliga fall. Men idag har jag sovmorgon till tolv, så då har jag tid att bloggaa! :)

Igår var det musicalskolan, och det var awesome att träffa alla igen! Vi läste manuset, och det kändes verkligen som att årets musical kommer bli helt fantastiskt.

Men ikväll så blir det fest med de stora barnen idag (es2&es3), och sen vart man hamnar inatt blir väl ett litet mysterium. Men det löser sig nog som alltid! :)

Nu ska jag försöka packa min väska, innan det blir alltför stressigt som det alltid blir.

Peace out! /Linnea

torsdag 25 augusti 2011

Du är lika tejpad som en gnu!

Okej, vad som händer på estets nollning ska stanna på estets nollning. Det säger jag bara. Men om ni tar en extra titt på rubriken så finns det ändå ingen chans att ni kan lista ut hälften. Jag kan säga att det var nog någon av de konstigaste komplimanger jag fått i hela mitt liv.

Men imorgon så är det fest hemma hos en es3a! oooooh! Vi får leka med de stora barnen! Men imorgon har vi ändå tre svenskaprov. uhuh. Sista lektionen också, sounds awesome, or whaat? Fast sovmorgon till tolv gillas starkt.

Och bara för att tillägga, min klass är awesome. har fått så sjukt fina vänner.
Och bara för att tillägga en annan sak, jag tror jag kommer trappa ner på mitt blogg-beroende. Chillevippen!

Peace out! /Linnea

tisdag 23 augusti 2011

words

✄ ................ to be continued
just the way i feel right now

Alla vi som är rädda för esteter

Jag gillar min klass och hela estetfolket mer och mer!
Fast igår var vi 22, idag 21 (Mike hoppade av), så vi får se hur många vi är imorgon!
Idag så hade vi en tävling, och hela ES delades upp i åtta grupper. Varje grupp fick ett kuvert med ett papper med frågor i, och på kuvertet stod det ett ställe dit man skulle gå. Alla grupper var på typ sju-åtta pers, men i våran grupp var vi bara tre. Hur det blev så, det vet jag inte. Men nice vart det ändå! Vi vann dock inte tävlingen, men det var helt okej. Även ganska förståeligt.

Sen efter lunchen så hade vi någon lek som tvåorna och treorna tyckte var jätterolig. Alla ettor stod på ett led, och man skulle var och en ställa sig i mitten av salen och säga sitt namn, och snurra. Jag förstod inte riktigt det hela, på dem så verkade det hur stort som helst, och jag förväntade mig att de skulle typ kasta ägg på oss. Men tydligen inte. Säga sitt namn och snurra, that's it.
Sen så fick varje etta en person som skulle intervjua en, och svaren skulle läsas upp inför hela estet på en minut.


Det blev inte roligare än att Andrea, som intervjuade mig, ändrade på mina svar! Så enligt henne så brukar jag   och mina vänner knarka och slå sönder gamlingar, och jag tycker det är ofattbart svårt att skala banan med fötterna. Visst, det är säkert ganska svårt. Men det var inte det jag svarade.

Och morgondagen är helt okej. Bara matte på morgonen, och sen på kvällen så ska hela estet samlas på något ställe i Leksand och ha en liten myskväll. Och på torsdag börjar musicalen igen. Kan inte vänta med att sätta igång och dansa!

Peace out! /Linnea


måndag 22 augusti 2011

Allt så seriöst...

Herregud, jag börjar känna mig som en riktig buissnesswomen. Först styrelsemöte med VIps, och nu sitter jag och skriver min uppsats som ska vara inne imorgon. Så det är nog dags att fortsätta skriva!

Peace out! /Linnea

Firework


Aldrig riktigt fattat innebörden av låten. Så sjukt fin! 

En sån där estetare

Jag har varit väldigt tveksam angående mitt val, men efter första dagen så känner jag att det här är vad jag vill gå. Dagen har varit helt okej för att vara första dagen, i början så var det allmän information om skolan, och estetarna spelade Hollywood Hills. Johannes som sjöng var verkligen hur duktig som hellst! Sen så fick vi gå iväg med våra klasser till olika ställen. Min klass är hela tjugotvå personer, och elva är killar! Det brukar vara en minoritet av killar när det kommer till Musical, dans eller liknande, men här var det hälften. Helt fantastiskt.
Vi fick en läxa tills imorgon, där vi ska skriva om oss själva. Undra när jag ska ha tid för den? Först ska jag packa för att bo hos mamma i två veckor, och sen så ska jag på styrelsemöte med VIps. Så ja... Och den ska bli skriven skriftligt.
Nej nu måste jag packa, allt ska ned! 

Peace out! /Linnea

Glider iväg till gymnasiet

Jadu, nu är det dags, det jag har blivit förberred mentalt på sen femman. Första dagen i gymnasiet. Gick upp vid fem bara för att jag inte skulle försova mig. Men nu måste jag fortsätta med att göra mig i ordning, så tjingeling!

söndag 21 augusti 2011

i am just nothing, that is just what i've become



så jävla lack att jag inte pallar vara inne på facebook, låta mobilen vara på eller orkar göra i ordning mig för första dagen på gymnasiet. 
fuck it. /Linnea

all i have to say

Gårdagen var trevlig, och jag var faktiskt bättre på laserdome än vad jag trodde! På fyra ronder så kom jag etta, femma, trea och trea. Var lite stolt över mig själv :] Sen så åkte vi hem till Martin och åt pizza och spelade kort. Hehe. Jag, Linda, Daniel och Nicklas sov också över, och jag tror vi gick och la oss vid tre, halv fyra nångång och gick upp vid elva. Och jag är helt slut! Orkar knappt tänka. Känns bra då att vi ska ut och jogga senare idag. Vi måste springa av oss nervositeten för att börja gymnasiet imorgon.
Nej nu blev jag stressad, måste göra så mycket innan skolstarten!

Peace out! /Linnea

lördag 20 augusti 2011

Laserdome är för tuffingar!

Yessbox, idag drar vi iväg på Laserdome med hela gänget, inklusive pojkvänner.
Hoppas inte att någon blir ledsen när jag krossar allihopa! :) Sen efter det ska vi hitta något fint ställe och chilla på under kvällen. Äta pizza och så :) Mina vänner är verkligen awesome.







Nej dags för lite mer förberedelser! 
Peace out! /Linnea


fredag 19 augusti 2011

Thoughts

               hey ho, here we go               
mys med vännerna @ martins ikväll.
couldn't be better


Express


Så sjukt bra! Verkligen avgudar den filmen. Det är så bra dansare, och Christina och Cher sjunger så sjukt bra. Den där videon påminner mig väldigt mycket om när jag dansade med stolar. Fast den gången gick det inte så bra, hamnade på akuten (click here for more).
Nej nu ska jag sova :) Upp tidigt imorgon!

Peace out! /Linnea
         

torsdag 18 augusti 2011

you won the battle, but you lost the war


new hair, new start!


Yessbox, idag så vaknade man av att min far kommer in på mitt rum och säger, hej, jag åker inte till borlänge idag.
Då är klockan nio,. och han skulle ha åkt vid sju. Jag har klipptid kvart i tio i borlänge. Stressaaa! Men jag tog mig till borlänge, inte mer än 4 minuter försenad. :) Det blev inga drastiska ändringar hos frisören, mest att ta bort  den mörka utväxten. Fast jag vet inte riktigt hur min frisöt tänkte, för min mörka utväxt är nu med guld-liknande, och mitt guld-aktiga hår tonade hon bort så det ser gult ut. Det är inte fult, utan mer annorlunda. Fast till den salongen går jag nog inte igen!
chey med utväxt
chey utan utväxt (y)













sen så åkte jag hem och beställde världens finaste tröja från hm. När jag var och shoppade med mamma så letade jag efter tröjan, men tydligen så finns inte den kollektionen där. Så nu sitter jag här helspänd och väntar på att min fina tröja ska komma hem! <3
Dessutom så var jag och mamma och handlade lite på cubus, det blir tre par jeans och en mysig tröja. :) Så nu är jag klar inför skolstart, med min fina kalender och allt!
Helt plötsligt så känns det inte så jobbigt att börja gymnasiet, känns sjukt bra med en ny start. Visst, jag har massa friends från högstadiet som jag ska gå med, men inga dryga människor vars hobby är att kasta knivar i folks ryggar.

Nej, ska ner och leta reda på min favoritkopp och för en gång skull göra lite smoothie. Te börjar bli lite uttjatat.
Peace out! /Linnea

fuck you blogspot!

tror att bloggandet har gått och blivit min drog.
Efter jag kom till pappa igår så dog mitt internet, och idag så funkade det inte heller. men sen idag när jag kom hem från min trip -> borlänge, så hade vi internet! men blogspot laggade ihop totalt och hela tiden när jag ville blogga så såg det ut såhär: 

bloggjävel. Nej nu ska jag fixa lite, och som vanligt; teeeee!
Peace out! /Linnea



onsdag 17 augusti 2011

Tell me what you want to hear

Snart så drar jag och mor min iväg till kupolen för att kika på lite kläder till skolstarten på måndag. :) Jag har redan listat ut lite vad jag vill ha! Två jeans och en tröja, det blir bra för mig ett tag till! Det är inte så ofta som jag orkar köpa kläder. Haha. :)
Sen ikväll så bär det tillbaka till gagnef för att fiffla med Jessica Julia och Sebastian :)

Peace out! /Linnea

tisdag 16 augusti 2011

MEN JULLAN!

Lilla söta Julia,
Julia: Är det någon i rummet?
Jag: Nej?
Julia: Vem är det då du pratar med?
Känns bra att Julia har fattat hela den här grejen med samtal.

Peace out! /Linnea

I need a change

Nej, nu lämnar jag datorn och slår på högsta volym på musiken och pysslar lite! Jag har lite överraskningar åt mina vänner att fixa, så det står på listan!
Fast nu så är det mat som gäller, hemlagade köttbullar och potatis, yummi! mammas mat är definitivt den bästa. :)

Ja, jag vet att den här är gammal, men jag tycker den är riktigt bra!


Peace out! /Linnea


Filosofi

Läste ett väldigt fint inlägg på Julias blogg, en utav de underbaraste människorna jag känner. Kika in på hennes blogg, det blir nog några klick som ni aldrig kommer ångra.
Nu ska jag återgå till mitt älskade Gossip Girl.


Peace out! /Linnea

my life is kind of boring


måndag 15 augusti 2011

xoxo, gossip girl

Okej, det har varit alldeles för mycket Gossip Girl för mig idag. Supergod frukost, tio avsnitt gossip girl och sjuuukt många vindruvor! Urk, orkar inte ens titta på en vindruva igen utan att må dåligt!


För övrigt så funderar jag på att spendera resten av veckan hos min mamma, eller åtminstone tills jag känner att det är dags att komma hem till min far och spendera resten av mitt sommarlov med att spreja ner flugor och googla på handsome skådespelare efter bra filmer. På tal om handsome, här är en fin pojke; Shiloh Fernandez  

Spelar i Red Riding Hood, en film som jag garanterat kan rekommendera :) 

Nej, åter till Gossip Girl, har ögnat mig igenom hälften nu. :) 11 more to go!

Peace out! /Linnea

brand new

Jag blir så trött på mig själv, när jag bestämmer mig för att gå upp vid nio-tiden, så sover jag till tolv ändå..

Igår var jag minsann en riktigt hurtbulle ska ni veta! Efter zumba-passet så stack jag hem och tog en liten joggingtur! Jag var bara lagomt slut efter det..
Men sen drog jag till mamma och träffade både henne och min bror som jag inte träffat på ett tag! mamma har nämligen varit i Italien/Turkiet/Rhodos-nånstans och min bror är en såndär 08:a.
Så jag var här hemma och myste med min fina familj, då inklusive min syster. ;)

Och nu ska jag göra lite lunch och titta på Gossip Girl.
Jag fattar inte, hur kunde jag ha blivit så beroende?

Peace out! /Linnea

söndag 14 augusti 2011

Let's zumbaaaa!

Jag är beredd, vattenflaskan är fylld och handduken med, dags att dra på zumbaa!
Känns awesome att få röra på sig, nu när man bara åker moppe hela tiden.

Dags att röra på sig, tjingeling!
Peace out! /Linnea

What a weekend!

Ni skulle bara veta vilken trevlig helg det här har varit, och den är inte slut än!

I fredags, efter min lilla pizza-incident, så åkte jag, Daniel, Linda och Johanna hem till Martin och väntar på att han ska komma hem. Tänkte överraska honom med att sitta på hans glasveranda och välkomna honom hem, men vi skrämde livet ur honom... Stackarn! Han gick in i köket, såg fyra personer sitta på verandan, alltså jag hade verkligen dött. Förlåt Martin!

Sen så drog vi hem till mig och badade lite jacuzzi, jättemysigt! Vi hade köpt pommac som vi satt och drack ur, ur fina färgglada plastglas. Pappa ville att vi skulle använda champangglasen för "finare tillfällen".
Men så när vi väl satt där och hade det mysigt, så ropar det någon från porten, porten öppnas och in kommer Mike, Per, Isak och Jakob, som valde att våldgästa oss! Lite random sådär, speciellt när dom gick in och satt sig i min soffa och var tysta.

Men efter ett tag så lämnde även de oss, och vi gick upp och satt oss i mitt rum och åt kladdkaka och hade det bra, och pratade om massa fint. Det var en väldigt trevlig afton!

Och igår så var jag först vid Rältagården och tittade på en hästuppvisning, det var väldigt nice! Sen åkte jag hem och  Sen så drog jag, Linda och Daniel till Martin där vi var hela kvällen. Vi gick ut en sväng också, men då så var det en läskig filur som åkte omkring på moped i reflexväst och en stor låda + antenn på ryggen, så vi vågade inte vara kvar. Till slut, efter många samtal från min fina far, så åkte vi hem. Jag och min 25-moped. <3

Och idag så flyttar Martin till Stockholm! Lycka till vännen, vi syns i helgen igen!

Och till er andra, vi syns nog snart! ;)))))))
Peace out! /Linnea

fredag 12 augusti 2011

STÖLD!

Okej, det är inget ovanligt att ens personliga saker försvinner hemma hos mig. Oftast inget dyrt, det värsta var en av mina mascaror försvann, och det var ändå ett år sedan.
Vanligtsvist så är det kanske en energidricka, schampo & balsam, hårsnoddar osv.
Men idag, gick droppen.
Igår så åt vi pizza, och jag för en gång skull tog en Kebabpizza, och jag insåg verkligen hur god den är. Jag åt mer än vad jag brukade, en halv pizza den här gången! Och så skrev jag mitt namn på min fina pizzakarton och ställde in resten i kylen. Och idag när jag vaknade, skitpepp på att börja dagen med att äta resten av min fina pizza, så öppnar jag kylen och ser vadå? Jo, av de tre pizzakartongerna som ställdes in igår så finns det bara en kartong kvar, och den är inte min!

Nej vad arg jag blev. Ingen får äta min, min pizza utom jag! Arg som jag blev så skrev jag en lapp och klistrade upp på kylskåpet. Hoppas tjuven fattar vinkeln,
LÅT BLI MIN PIZZA!

No peace! /Linnea

Surprise, surprise!

What's up?
Ja inte så mycket. Tydligen så har vi städerskor här, som vi har varje fredag, och dom städar på hela huset, så jag kan inte gå och duscha. Så jag får fortsätta vara lite skabbig ett tag till. u__u

Sen tänkte jag försöka baka något, för det var ett tag sen sist. Scones kanske? Så sjukt sugen på att göra en egen frukost istället för att äta gårdagens rester.

Dags att skaffa intressantare blogginlägg kanske?

Peace out! /Linnea
Jag saknar mitt röda hår. Mitt långa, fina, underbara röda hår .__.

torsdag 11 augusti 2011

It takes a fool to remain sane

Kände mig så sjukt trött och hängig när jag vaknade, och jag orkade verkligen inte ta mig ut ur sängen trots att jag var klarvaken. Sen insåg jag, hey, jag är sjuk! På med varma kläder och strumpor och dricka en stooor kopp te för att bli frisk så fort som möjligt. Annars så får jag inte bada jacuzzi på lördag med mina tomtar. D:

Jag hade tänkt att fiffla och städa idag, tvätta kanske och sånt. Men istället så har jag legat i sängen och känt mig allmänt död. Jag gick bara utanför dörren när jag följde med pappa när han hämtade tågbiljetter. Tycker synd om min pappa, han blir tvungen att jobba hemifrån för att vara barnvakt åt två fjortonåringar..

Nej, nu ska jag försöka krya på mig. Te igen kanske?

Peace out! /Linnea

There's a moment to seize everytime that we meet

Vilken kväll! Suttit framför datorn heeeela dagen, eller iaf sen jag kom hem.
Firade pappa också, trots att han fyllde år i Juni. Han fick två tavlor av mig som jag har fotograferat själv, som är två utav de bästa bilder jag tagit. Den första är jag speciellt nöjd med, varför kan jag inte riktigt svara på. Jag bara gillar den.
Synd bara att min mamma har dödat min systemkamera så att jag inte kan ta fler bilder. Den enda kamera jag äger är min lilla mobilkamera. Så det blir mest bilder för att fånga och memorera vissa ögonblick, inte för att skapa någon sorts form av konst eller något.

På tal om konst, så har jag lyssnat sönder Dixie Chicks - Not ready to make nice. Oj vad den låten påminner mycket om mina omogna barnsliga högstadiebråk. Förstår egentligen inte varför de egentligen inträffade. Om det bara vorde lika enkelt att lägga de ifrån sig som det var att starta dem.

Nej, när gymnasiet börjar så ska jag försöka att lägga jag allt det där bakom mig. Det bästa är att jag kommer inte gå med någon som jag ogillade under högstadiet. Så det är very nice. Visst, jag tror inte att min nya klass bara kommer bestå av änglar, men jag orkar inte bråka. Har inte riktigt tid eller ork till det.

Och just nu fick jag en känsla av att mina blogginlägg blir onödigt många. Hur blir det såhär egentligen?

Nej, dags för te!
Peace out! /Linnea

onsdag 10 augusti 2011

you newer were, and you never will be mine

I never knew how much i would miss you
I've been away for oh, so long

But I don't want to go back there
And I know, you don't want it either


bilder från sthlm!

hey, mobilkamera!













Peace out! /Linnea

welcome back!

jag vet att jag skrev att jag skulle blogga igen på torsdag, men jag tänkte fel.
och det är väl lite överflödigt att skriva "welcome back", när jag inte bloggat på tre dagar. Fast hade det varit Kissie, eller Foki som bloggade så hade det varit lite mer dramatiskt, men med i ett genomsnitt på 50 läsare om dagen så är det helt okej att inte blogga på tre dagar.

Vad hände då?
Jo vi åkte till stockholm, så visar det sig att Michelle inte berättade att vi skulle köa i sex timmar för att få se Gackt från en bra plats. Så det var lite oväntat, hade jag vetat det hade jag tagit med mig en bok eller något! Men det löste sig ändå, Svanströms låg i närheten, så jag gick och köpte mig en riktigt fin kalender.
Dessutom så hade Michelle två vänner där, och vi lärde känna en ryss också som satt där och hade det bra. När det regnade så kurade vi alla ihop oss under två jackor för att inte bli blöta.
Sen så kom vi tillslut in då, men det var alldeles för trångt för mig för att stå där och hoppa och kunna njuta av konserten, så jag gick bak och ställde mig istället. Jag är mer en sån som vill stå långt bak och njuta av musiken, inte hoppa och skrika och ja..

Men det var en riktigt bra liveshow! Synd bara att det var kameraförbud, det hade varit ganska roligt att knäppa bilder med en systemkamera + teleobjektiv, för där jag stod var det verkligen en asbra plats. Precis i mitten, längst bak.

Inte för att jag är något gackt-fan, men han och hans sångare Jon var så sjukt bra live. Speciellt Jon, jag kan lätt säga att han var hetare än gackt.

Gackt till vänster, Jon till höger
Fast det kunde jag ju inte säga under konserten, då skulle jag fått en massa arga fans på mig som skulle hemsöka både mig och bloggen forever. Speciellt en tjej, som hade köat i fyra dagar innan konserten, som verkligen trodde att hon ägde stället. Hon skrev nummer på händerna på folket i kön, och ja det var ju smart, om man hade numrerat längre än till 115. Och gissa vem som skulle blivit 116? Jo, jag!
Men som sagt, inget Gackt-fan, så egentligen rörde inte det mig så mycket. Mest att hon försökte styra upp allting efter hennes påhittade regler.
Visst, de var smarta och så, men hon som privatperson hade ingen rätt att gå in och sätta sådana regler. Det är en kö, okej? Så stor roll spelar det faktiskt inte om du hamnar 20 cm till höger om där du skulle vilja vara. Man har ändå bara 10 cm att stå på. Du ser fortfarande scenen lika bra?

Nej, bitter som jag är så ska jag nog ta en kopp te. Eller bortsa tänderna, känns ganska lockande. Har inte heller gjort det på två dagar med tanke på att vi inte kunde ta med oss så mycket packning.

Tjingeling, bilder från gårdagen kommer säkert senare under kvällen! 
Peace out! /Linnea

måndag 8 augusti 2011

Dags att säga sanningen.

Ja, Älekulla finns på riktigt.

Fruktansvärt roande. Eller.. Ja.

Nu är väskan packad, ska bara hitta ett har hörlurar, strumpor och nyckeln till mammas lägenhet så beger det iväg sig till bussen! :)
Vi ses på torsdag igen!

solen skiner vacker över taken, och endast Linnea är vaken!

Fast det är en lögn, solen skiner inte ens. Det är molnigt. Och dessutom så är det nog fler än jag som är vaken. Hm.

Det var tänkt att jag skulle sova till tolv idag, men tydligen inte då. Världen valde att jävlas och klockan åtta vaknade jag av att det var så ljust ute, att någon lika gärna skulle lysa med en ficklampa i mina ögon. Dessutom så är det några flugor som har valt att trotsa gränsen som jag drog för några dagar sen när jag sprejade ner hela mitt rum med insektsmedel. Dags att plocka fram det igen då! Ska nog spreja ner hela mitt rum en gång för alla.

Fast först måste jag packa klart, eller börja packa kanske, till min och Michelles trip till Stockholm för att se Gackt. Men eftersom vi inte hinner till vårt sovställe innan konserten så får vi bara ta med oss det nödvändigaste. Så det vill säga typ, plånbok. Och min fina lilla tandskena. Så om det är någon som ser två smått skabbiga tjejer kliva på tåget på torsdag morgon mot Borlänge, så är det nog vi! Lagomt förvirrade. Herregud, Linna och Michelle irra omkring i tunnelbanan. Det här kommer nog aldrig gå, vi kommer vara lika förvirrade och vilsna som Bockstensmannen på Nobelmiddagen.

Nej, dags att äta frukost. Eller kanske börja packa.

Peace out!

söndag 7 augusti 2011

God morning starshine! (the war is over)

Fast kanske inte riktigt morgon. Nu har jag iallafall vaknat på riktigt och kommit igång, fast det tog nån timma :) Sov så underbart bra nu när jag inte har några flugor som flyger omkring i mitt rum och stör mig. Så nu är kriget avslutat, och jag vann det! Jävla flugor skulle bara våga att komma in i mitt rum igen.

Så nu ska jag städa lite, så att rummet är fint när jag kommer tillbaka från min och michelles lilla trip. Imorgon så åker vi iväg till borlänge, för att bo hos min mamma en natt. Sen på tisdag morgon, så hoppar vi på 07:55 tåget mot stockholm, går lite på gamla stan en snabbis och sen tar oss till fryshuset för att se Gackt live! Så sjukt nice. Fast jag har bara riktigt hört en låt av dom, men efter den var jag fast.
Direkt efter konserten så åker vi till några vänner till Michelle och sover där, sen på torsdagen så åker vi hem igen. Känns helt awesome faktiskt! Längtar som tusan :)

Och ikväll så beger det iväg för att se tredje twilight-filmen med mina tomtar. Det blev för sent igår, så vi valde att flytta tredje filmen tills nu ikväll. Känns bra :) Ska försöka övertala min pappa att vi får vara här, så att vi kan bada lite jacuzzi också.. Woho!
Dessutom så ska vi beställa en ny dator idag. :] En HP, jättefin. Min nördbror har godkänt den som riktigt bra, så jag är sjukt nöjd med mitt val :)

Nej, nu ska jag gå och terrorisera min pappa!

Peace out! /Linnea

kriget har börjat

OKEJ, det här inlägget skriver jag speciellt för Linda.
Jag har insektssprej nu, och nu jävlar ska flugorna bort!

@ Udd's place

Jessica och Martin fick mer kladdkaka på Balen än vad resten av vi nior fick. Det känns skönt att vi efter tre månader äntligen kommer fram till det. Tack Jessica för detta ärliga påstående.

Vi sitter och planerar för vår kommande framtid, Laserdome och annat kul! Vi kom precis på att nästa helg är första helgen på länge som hela gänget är hemma. Wooaaaa!

Nej, dags att vara lite social.. Jejeje....

lördag 6 augusti 2011

let your body decide

nu är det krig.

okej, jag blir galen. har minst fyra flugor som flyger omkring och bara är dryga. har lyckats fånga tre och släppa ut dom, men de blir ju bara fler och fler. imorgon ska jag åka och införskaffa en flugsmälla, helt klart. jag klarar inte av det här längre. speciellt inte när de kryper i ansiktet BARA FÖR ATT JÄVLAS.
Kommer antagligen inte kunna sova inatt, om dom ska krypa omkring på en och vara dryga. Måste hitta på ett sätt som gör att dom försvinner. Införskaffa en spindel kanske? uhuhuh, nej aldrig. Hellre flugor än spindlar.
Längtar tills jag får min flugsmälla. Ska nog döpa den till Rolf.
Så det blir jag, limstiftet och Rolf under mina två sista veckor av sommarlovet.
Hur spenderade ni sista tiden av erat sommarlov?

Peace out! /Linnea

fredag 5 augusti 2011

publiken i bakersta raden hatade mig till hälften av sina hjärtan

jag kan inte säga att jag fått mycket gjort idag, har mest suttit hemma och bara pysslat omkring :) mitt limstift är seriöst min bästa vän. diskuterade med linda om morgondagens filmkväll, då delar av tomtegänget ska ha twilight-marathon, vi ska titta på alla tre twilightfilmer in a row  hemma hos daniel&linda. aaawesome!
mitt lilla tomtegäng, ni är helt fantastiska. 

Beslut

Okej, tjejproblem!
Vet inte om jag ska färga håret rött, eller ha kvar mitt blonda. Jättesvårt .____.

I ask nothing of you


I'm forever keeping my angel close

Sitter här och är lite nöjd med min bloggdesign. Gillar den ganska skarpt faktiskt! Synd bara att innehållet inte är så intressant. Aja, får väl några läsare som vill titta på bloggen, inte läsa den :)

Har precis kommit in från en trevlig liten kväll med jessica, sebbe och de glada pojkarna från förra inlägget. Vi pratade, hade det nice och tittade på när de skejtade eller vad de annars fick för sig. Jag och Jessica tankade också, och jag tankade helt själv! Gick inte så bra dock, men full tank fick jag iallafall. 50 kronor för 3 liter, ve och fasa vad dyrt. Jag får börja cykla istället. Billigare, miljövänligare, och hälsosamt. (kommer inte hända)
Nej så jag sitter här i min ensamhet och kollar på fina bilder på photobucket. Kanske dags att gå och lägga sig?
Nja, ska nog gå ner och poppa popcorn. Eller ta en kopp te. :) Har trots allt massa tepåsar som måste användas förr eller senare!

Peace out! /Linnea

torsdag 4 augusti 2011

ge mig två sekunder

Linnea här, givmild som jag är!
Rensade igenom mitt skrivbord, och hittade massa saker som jag inte använt sedan jag var barn. Jag tog beslutet att ge allt till Kickis arbetskompis dotter Ella, som blev jätteglad. Lite stolt över mig själv är jag faktiskt :)
Jag hittade även massa annat roligt krimskrams, som jättegamla bilder på mig från när jag gick på dagis. Ganska roande att se. :) Massa diplom från när jag fortfarande höll på med skytte, gammalt klotter och massa gamla dataspel som jag och lillebror brukade spela när vi var små :) Otroligt nostalgiskt!

Nu ska jag försöka få tag på Julia, för att diskutera våra kvällsplaner. Kanske blir det kvällsdopp ikväll igen? :O

bad med glada pojkar!

det var tänkt att jag och johanna skulle bada i tjärnsjön, men innan vi visste ordet var så stack vi till ängsholn och badade där med mike, emil, jonatan, jakob, isak och per. så, bad med glada pojkar minsann! very nice, hade inte träffat de tomtarna sen vi slutade skolan.
men jag drog hem efter ett tag, min hunger påminde mig att jag inte hade ätit någon frukost.

så nu sitter jag och äter rester från gårdagens tacos och har precis renoverat bloggen lite grann. kanske blev rätt tråkig, men så får det vara! nu ska jag ut och lägga mig vid poolen och läsa lite moppeteori. :) 

går i solen, och tänker på dig

yessbox, snart så ska jag bada med johanna, igen! igår var det skapligt trevligt, jag johanna linda tog ett kvällsdopp i moje, där vi tvättade håret och sånt trevligt, sen åkte vi hem till johanna och tittade på red riding hood. sjukt bra film! definitivt värt att se.
vi planerade även inför lördagen, då det är ganska många fåglar i boet. jessica och sebbe kanske blir med, linda och daniel är hemma från sommarstugan och johanna och jag är hemma, som vanligt, och julia är ev. med på ett hörn! vi ska se på alla tre twilight-filmerna i streck! :D

nej, nu måste jag bege mig annars kommer johanna att döda mig Oo'
peace out!

onsdag 3 augusti 2011

sommarsoooool 8)

ohja, jag gillar dagen skarp! vaknade av ett litet sms från Linda som frågade om jag skulle med och bada, och det är klart man är på! Så vi brummade iväg på våra mopeder till Moje där vi badade och hade det bra. Sen åkte jag tillbaka till Gräv och lekte lite Cilla, vi satt vid älven och pratade och hade det mys.

Sen så kom jag tillslut hem, så la jag mig i en liten gummibåt i poolen, och hade det mys. Tog av mig mina örhängen och tänkte lägga dom i fickan, och smarta jag tappade dom i poolen. Så det var bara att hoppa i, sätta på ett par cyklop och börja leta! hittade dom tillslut, efter mycket letande. sen hittade jag massa leksaker som jag och min lillebror brukade leka med när vi var små. Lite nostalgiskt faktiskt :)




och ikväll så blir vi kanske ett gäng som ska ut på ett kvällsdopp! helt okej faktiskt! :)

words

words