tisdag 31 maj 2011

nittonhundranittiofem

yess, the year all the legend was borned!
men seriöst, en del var med i teknitåttan, en del var med i ett utbyte med slovakien, vi har tjänat ihop en massa pengar som vi har bal och stockholmsresa och blöt avslutning med. Och inget har vi fått serverat, utan vi har kämpat ihop allt med blod svett och tårar. (seriöst, blod svett och tårar)

och imorgon så åker vi till stockholm, kind of awesome yessbox! och nu måste jag sova. sjukt trött chey!
puss!

lite filosofi på en tisdag

alltså.. jag har kommit på en grej, och jag är ganska säker på att statsminister inte är rätta jobbet för mig. tänk er, att sitta på ett kontor, och bestämma hela dagarna om hur miljontals människor som jag inte ens känner ska leva. Det är egentligen sjukt! Och hur kan man vara så säker på att ens egen politik är bäst för hela sverige? urgh, nej jag skulle aldrig kunna ha det ansvaret på mina axlar. tur att alla människor är lika, och passar för olika saker. jag håller mig nog till min gitarr jag!

måndag 30 maj 2011

/ summer \

nu har jag varit ute i sommarsolen och chillat ett tag. har även myst lite med hundarna, och stirrat med fågelfan (som för övrigt bara låter och är irriterande)
nu sitter jag och tittar på interview with the vampire med Jocke och Fernando, och har det mysigt och bra. rätt chill faktiskt!




MIN PROTESARM

hey, jag har ett underbart blåmärke på armen sen min lilla incident i torsdags.
Awesome, or not.



Jag gör det officiellt!

Yep, nu är det bestämt. Det är sommar!
Asså, det kan ju inte vara vår när vi inte haft nån snö på evigheter och vi har shorts-väder!

idag var btw min och Julias protesdag. Jag hade proteser överallt, benen, handleden, ögonen, magen, och likaväl hade hon! så satt vi på bussen hem och beklagade oss över våra protes-liv. såatteeeh... Dessutom så berättade jag om min skumma dröm, vilken som fick en annan vändning än jag tänkt.
Jag: Sen så skulle jag rita något på hans rygg..
Julia: Okej..
Jag:.. och då gjorde jag det!
Julia: Börjar asgarvar
Jag: Fattar nån sekund senare och börjar asgarva.
Hey, hjärnprotescheyerna!

nej, nu ska jag ut i solen och skriva redovisning till europaresan och välkommna sommaren. puss!

söndag 29 maj 2011

everybody has everything that is going on

kikade runt lite på spotify och hittade den här. sjukt mysig låt!

~

My eyes are on you, they're on you

And you see that I can't stop shaking
And I hope that you won't hurt me

lördag 28 maj 2011

I know that I'll be leaving soon

lördag kväll, jag har spenderat den ensam, i sängen, lyssnat på samma låt typ sjukt många gånger. jomen visst, man kan väl inte klaga! inte när man har en jacob som sitter på msn och pratar med mig om mina läskiga fåglar och hur han är superkär i min gayhund. jomen visst, varför inte lixom!?
nej, hej hopp, dags att sova!




show must go on ~




















jasså, nu var det över!
gick lite för fort tycker jag. tor-lör, alldeles för kort! visserligen så försvann ju hela torsdagen bort  så jag får väl skylla på det.
och idag så dansade jag faktsikt! fast bara på två danser, av fem. Så det blev väldigt mycket tid backstage. menmen, stämningen var på topp, och det var många barn och äldre och vuxna som sprang omkring och fördrev tiden med mig. jag övade väldigt mycket på stronger, med tanke på att jag var ganska osäker på den. jag lärde mig dansen, och körde allt på scenen. Att jag var skadad, det tog jag hänsyn till senare.
så vad händer nu, efter dansen? jo jag ska väl chilla lite, låta mitt ben få ta det lugnt. jag ska nog titta på film och spela lite gitarr. rätt chill faktiskt!
nästa vecka blir det att se fram emot, då blir det sthlm med niorna och chilla med jacob bland annat! :D
lite bilder from backstage!


fredag 27 maj 2011

dancin' in the dark

yessbox, första föreställningen avklarad! fast jag satt dock på sidan av och tittade. sjukt jobbigt må jag säga! jag ville bara springa upp på scenen och ta publiken med storm, med mina kryckor!
Men icke sa nicke, jag fick nöjt sitta vid sidan av och chilla.
efter föreställningen så träffade jag jessica,  daniel linda och johanna, som hade köpt blommor åt mig martin och julia! så söta! och jag var inte ens med i showen!
har jag dom grymmaste vännerna eller?
och om någon undrar, så hade jag sjukt tråkigt när jag väntade på bussen.


dans + stol = akuten

yessbox, nu ska jag skriva om den fina lilla tragedin som inträffade igår.

Fast det hela började för ungefär två veckor sedan, då jag ramlade av lilla hästN, och sen dess har jag haft nedsatt rörlighet i svanskotan. tidigare i veckan var det ganska osäkert på om jag skulle kunna vara med i helgens dansuppvisning, men envis som jag är så skulle jag självklart det.
Så igår, innan vi skulle gå ut på scenen för att dansa You can call me Al, så kommer pappa med lite mat till mig, eftersom jag inte hade ätit sen skollunch, då var klockan typ tjugo över fem ~ halv sex.
Jag slänger maten åt sidan och bestämmer för att äta den efter våran låt, men det blev ju inte direkt som planerat.
När vi dansar you can call me Al, så dansar vi nämligen med stolar! Och vi gör en del kliv över stolana, vilket som min svanskota inte tycker om. Sen, när vi skulle kliva över stolarna för sista gången, det är 20 sek kvar av låten, så ställer jag mig fel med foten och samtidigt som jag kliver upp så får jag värsta rycket i benet.
Min stol ramlar bakåt, och jag flyger då framåt över stolen. Jag känner ett slag mot bäckbenet, men när jag reser mig upp så är det inte det jag fokuserar på, utan smärtan från armen. Men jag står ut det sista 15 sek av låten, sen så tar jag min stol under armen och sticker ut från scenen. Utanför scenen så ställer jag ifrån mig stolen och bekräftar för mig själv att jag har ett skrapsår på underarmen. sen när jag väl ska gå så känner jag smärtan från bäckbenet, jag kan inte gå och inte ens ha tyngd på höger ben. Det råder det lite kaos bakom scenen, en ortoped-sjuksyster tittar på bäcken och säger åt mig att åka och röntga det. Det betyder = akuten, inte äta, jag kommer inte hem förens sent!
Alla var verkligen jättegulliga, de ger mig vatten och bananer, synd bara att jag inte fåra äta. Menmen!
När min far kommer så fick jag hjälp av Stina-Kari in i bilen, jag i princip hängde mig över henne.
Sen så åkte jag in till falun då, där jag fick bli röntgad på ortopeden, där jag fick höra att allt är okej. Jag har slagit i mig rejält, men jag kommer bara ha nedsatt rörlighet ett tag. So, lifes sucks! Jag blev misshandlad av en stol, och kan inte dansa. Men dom blir definitivt inte av med mig så lätt! Ska åka och titta ikväll på dom :)

onsdag 25 maj 2011

ut i skogN, igen!

Kom precis hem, har varit ute i skogN och filmat in dom sista skogsscenerna till Det spökar i Gagnef. Sjukt kul! Vi hade med oss mackor och saft, picnick ftw! Jag cyklade faktiskt dit, sjukt kul att cykla på underlag som består av stora stenar, och sen av sand. Eller inte!
Äschdå, jag är lite hurtig av mig inners inne. Snart ska jag cykla och dansa zumbaaa med Julia Daniel Martin och Lydia :D 





söndag 22 maj 2011

sterling knight

okey, jag har hittat en ny favoritlåt
sterling knight med what you mean to me. rösten, gitarrspelet, texten, jag kan helt enkelt inte sluta lyssna på den. sjukt bra låt! kommer från filmen startruck, där sterling knight spelar huvudrollen.
här är what you mean to me, med lite bilder på mina wunderbara vänner.

tårtbakning + ut i skogN

Yessssbox, idag så har jag varit hurtig!
fat innan det hurtiga, så satt jag på mitt rum och kammar ut min balfrisyr( 24 hårnålar), sen sa pappa åt mig att komma ned. och det gör jag då. och när jag väl kommer ner, så står min mycket saknade bror i köket och chillar!
sen bakar vi en tårta för han fyllde ju faktiskt år 5 mars, (vår familj firar födelsedagar lite sent). Efter det fick jag ett par jättefina haremsbyxor av kicki. :3
Sen så kommer den hurtiga delen! Jag cyklade till gagnef jvsnt och mötte upp vännerna, sen cyklade vi tillbaka samma väg som jag kom och upp i skogen, där vi parkerade cyklarna och spelade in en skräckfilm! :D Det blev hur grymt som hellst! Sen gick vi tillbaka till cyklarna, och cyklade hemåt till sist. Det var min hurtighet!
sen när jag kommer hem, så pratar jag med min saknade bror, vilket som inte var så roande för han med tanke på att han somnade i soffan...
Men nu chattar jag med malinbus och diskuterar om vi ska bli lesbiska eller inte, ja, asså för att bojkotta killar. sjukt nice!

lördag 21 maj 2011

En magisk kväll!

 Sjuukt rolig kväll! Jag grät när jag åkte hem.

Det hela började klockan tio, då jag kilade iväg till frissan för att låta min frisör skapa lite snyggt hår, och så blev det minsann! Först så tänkte hon göra en uppsättning på bakre delen av huvudet, sen låta lite hår hänga fram vid ansiktet. Sen ångrade hon sig och ville göra lockar i hela håret. Sen ångrade hon sig igen, och gjorde både och! Snyggt blev det! Precis när jag var klar så lunkade Chrille in hos frisören, och skulle klippa sig. Jag hälsar på honom, och får världens snyggaste kommentar: Vad gör du här?!
Jo tack för den, jag sitter hos frisören och har balfrisyr, och han undrar vad gör? Smart kille där!
Sen så traskade jag ut från frisören, i mjukisbyxor och flipflop, och lunkade hemåt där jag tog en snabb lunch och sen kilade iväg till kupolen för att köpa det sista och fixa lite smink!
Klockan 13 prick så gick jag in på Make Up Store, där jag fick en sminklektion samtidigt som hon sminkade mig. Verkligen värt pengarna! Dessutom fick jag smink för 495 kr, alltså summan som lektionen kostade. Runt två så var jag hemma igen, där jag satt på mig de kläder jag skulle ha under klänningen, alltså annan bh, strumpbyxor, osv. Sen kilade jag mig iväg till Martin, där hans mamma skulle måla mina naglar. Sen stack jag iväg på kör, sen hem till martin igen där mamma hjälpte mig på med klänningen och skorna, örhängerna och halsbandet. Sen bar det iväg mot Ica Gagnef, där vi som skulle åka limousine skulle mötas. Det blev fotografering, sen så bar det iväg till Tibble, och på vägen crusade vi i Leksand. Så sjukt kul, när vi åkte vid torget i Leksand, Jakob drog ner rutan och sa "Hoj" till nån tjej som gick förbi, som blev lite.. ja, finns inget ord till det xD
Sen när vi väl kommer till Tibble så gör vi världens snyggaste entre, med Born This Way - Lady Gaga på högsta volym så dundrar vi in på parkeringen.
Efter det så tar vi några bilder, både privata och med fotografen. Vi fick välkomstdrinkar, som lärarna serverade oss. Sen gick vi in, där det var uppdukat med förätt. Det var tänkt att jag skulle sitta brevid Mike, men jag fick dissen (!?) och satt brevid Jonathan istället. Lärarna hällde upp dricka, och jag höll mitt tal. Det gick verkligen jättebra! Jag var sjukt nöjd med mig själv.
Sen åt vi middagen, den var jättegod! Speciellt efterrätten, den kommer jag aldrig glömma! <3
Efter maten, fick vi gå ut och ta lite luft, sen var det dags att dansa! Jag dansade första dansen med Mike, sen så vet jag inte hur många jag dansade med! Kvällen var helt magisk, jag kan inte beskriva hur underbart roligt det var.
Tack ALLA nior och lärare som gjorde det här möjligt! Jag kommer aldrig glömma den här kvällen.



















onsdag 18 maj 2011

Jordens undergång :O

På lördag är det dags! Klockan 18, (08. svensk tid) så kommer det bli en stor jordbävning, gravarna kommer att öppnas och alla kroppar kommer att komma ut. Endast de goda kommer att räddas, så det är väl lite kört för mig då! :O Tydligen var det 7 000 år sedan Noak åkte ut och fiskade med sin ark då, och enligt bibeln så skulle gud ge jorden 7 000 år. Och det är på lördag!
Jag kan förstå om det är 7 000 år sedan, för det var ju inte igår direkt, men att jorden ska gå under? En man som har tolkat bibeln i 80 år blir säkert lite hjärntvättad. Precis som man ser massa hemliga budskap i Mona-Lisa?
Fast det är imponerande, att han har lyckats fått så många människor att tro på det. Jag blir lite rädd själv, för om det är så att jorden kommer gå under kommer jag dö ensam i min säng. Forever alone eller?
Fast sista dan på jorden kommer jag ha bal med massor av fina människor, så det är helt lugnt!

Nä, nu ska jag njuta av mina sista dagar på jorden.

smurfar är vi allihopa :D

nu är det inte långt kvar till sommarlovet!
just nu har man tre prov framför sig, två i no och ett i so, tre spanska-läxor tillfällen och ett tal till balen som måste skrivas. känns nice!
dessutom så fick vi våra klasströjor idag! fina va?
för vi är verkligen såååååååååå tajta. eller inte.
Aja, färgen blev faktiskt snyggare än jag hade trott! jessica, daniel, martin, jakob, per, jag och mike hade valt samma färg på tröjorna så när vi gick i korridoren idag så var det många som kommenterade oss som "smurfarna" eller "blåa gänget". Kul, eller va?
Jag fick även mina byxor, och dom är sjuuuuuukt stora! typ lika stora som tröjan. XXL, jotack, kärlek på det!
Dom är gråa, så står det NICKLASSON på dom, så de som tror att byxorna tillhör dom kan gå och gömma sig någonstans. Ingen rör mina byxor! :O
Men nu sitter jag med äweliiina och chillar. Vid varsin dator. Sociala gänget! Innan satt vi på taket och hade det bra.
Söt tjej det där. Hon tog faktiskt hål i mina öron igår, det gjorde sjukt ont! Fast dom mår bättre nu än vad jag trodde att de skulle göra. Trodde de skulle vara jättesvullna och jätteröda, men det syns knappt alls att det är ny gjort. Fast på lördag efter balen ska jag ta ut örhängena och låta hålen växa igen, så ska jag ta nya hos frisör.
Fast nu ska jag fixa lite kläder för den där himla dansen, kram!

måndag 16 maj 2011

boomtown!

tjeena!
nu sitter jag här, grymt pepp på dagen!
för jag ska nämligen till boomtown (en musikhögskola) med resten av kören och så ska vi spela in tre låtar med Billion Dollar Babies, och så ska vi spela in en låt själva, som jag har ett litet solostycke på. :D
Sen så ska jag till frisören och fixa det sista  för balen i håret, färga och klippa och lite sådär. Väldigt nice då!
nä, nu måste jag fixa det sista!

du är det vackraste som hänt mig

Can't blame you, for thinking,
That you never really knew me at all.
I tried to, deny you,
But nothing ever made me feel so wrong.
I thought I was protecting you, from everything that I go through, but I know that we got lost along the way.

Here I am
with all my heart I hope you understand
I hope you understand
I know I let you down, but I'm never,
Gonna make that mistake again.
You brought me closer to who I really am
Come take my hand
I want the world to see
What you mean to me

Just know that I'm sorry, I never wanted to make you feel so small.
A story is just beginning but let the truth brake down these walls, oh yeah
And every time I think of you, I think of how you pushed me through and shown me how much better I could be.

lördag 14 maj 2011

~

det är något i din blick
som alltid gör mig stum


onsdag 11 maj 2011

sommarjobb

Okeeeeeey, glada nyheter till fröken jag!
Jag ska få jobba på Peace&Love i sommar, men inte tre stycken 8-timmars pass, utan jag ska jobba i tre veckor! Och då ska jag vara tillgänglig dygnet runt! :)
Så kan man fråga sig, vad ska jag göra?
Jo jag kommer nog få springa runt på kontoret där styrelsen sitter och dela ut fika och polly! Och göra annat krimskrams, som är ganska oklart ännu.
Men ändå, jag chillar på! Sommaren kommer bli awwweeeessssommmeeeeee!

tisdag 10 maj 2011

Sunny day

Kom precis in från stallet, har varit ute och ridit lite på heesten. Det var ganska mysigt, jag red lite själv och ut på en åkerväg och galopperade lite i solskenet. Man kan ju inte klaga precis!
Sen så iaktog jag Evelina när hon hoppade med heesten. Sen fick jag pröva, och det var jätteläskigt o:

Vad som står på schemat just nu, skriva klart reflektionen om Pojken i randig Pyjamas, och sen hoppa in i duschen sen sleeepa 8)
Och på tal om sleepa, så ogillar jag träslöjd.
Sådär, lagomt mycket.

words

words