torsdag 29 september 2011

You will be mine

sitter här i skolgatan med kristoffer och leker med min nya dator. åh, jag är kär.

onsdag 28 september 2011

they all think i'm crazy

Oj oj oj, hur ska det här gå till?

Jag har fått en lägenhet i Leksand nu, så att jag ska slippa pendla varje dag till skolan. Men så var det där med pengar. Hur ska det här gå ihop?
Fast jag har inte tänkt att flytta dit förens på vårterminen, så det är ett tag kvar tills dess. Kanske dags att spara? Och kanske börja småjobba för att få ihop lite extra pengar.

Varför finns det inte någon långt borta okänd avlägsen släkting som man kan få ärva lite pengar av?
Nej, nu ska jag spinna vidare på mitt lilla problem och plugga lite matte!

Peace out! /Linnea

bara för att

jag är otroligt kär i min tröja. i know you want it.


tisdag 27 september 2011

höstmys för lillasystrar

lyssnar på Lenka och myser lite i höstmörkret med engelskauppgifter. någon som är lite avis?

dessutom sitter jag och saknar mina storasyskon. de töntarna som inte bor hemma längre. så jag längtar ganska rejält till helgen, där jag antagligen kommer träffa en utav dom. 

annars idag så har jag fått slagits och kämpat för att försvara det som är mitt, tillexempel min mobil och min värdighet. lite svårt att förklara utan att det kommer låta helt skruvat, vilket som nog är gabbe och elias fel. inte för att dom förlorar sin värdighet och läser min blogg, men chansen finns nog! (njehehe)
sen när jag och elias åkte tåg hem fick vi sällskap av två glada filurer vid namn anna och frida, och när vi satt och diskuterade hårprodukter så fick vi en utskällning av en liten dam som blev fruktansvärt irriterade på... nej jag vet inte vad vi gjorde. arg blev hon iallafall.

sen kom jag hem till min söta mor som hade gjort mat åt mig, och nu sitter jag som sagt och leker med min engelskabok. yay!

och bara för att jag nämnde gabbe i inlägget, så måste jag såklart;


bara för att. 


och nu ska jag sova, bara för att!

peace out! /Linnea


måndag 26 september 2011

bapbap bap

i won't let him in
but i'm a sucker for his charm


well hellooo again! 
känns lite smått awesome att jag faktiskt har haft ett liv de senaste dagarna, och inte hunnit med att blogga. Det har vi nog att tacka mitt underbara *host* schema. komma hem sent, sticka tidigt. hell yeah! manligt och fint.



vad händer i världen? jo, fröken linnea ska ikväll vara med sina tomtar och glo på idol! så om cirkus en timma kommer far min och plockar upp mig och vi drar iväg till gagnef.
dessutom så kommer jag få en ny dator imorgon, med tanke på att min inte direkt är så stabil längre. på torsdag blir det musicalskola och på fredaaag så drar jag och mor min till stockholm för att se romeo och julia! helt nice faktiskt.



nej nu ska jag packa lite, för att klara av natten och morgondagens skola. 


peace out! /Linnea

måndag 19 september 2011

we're talking science;

hey, jag är tjejen som gillar läxor.
vad sägs om att hoppa över hela läxdelen i de teoretiska ämnena och spela lite gitarr?
let's do it bitch.

lördag 17 september 2011

fredag 16 september 2011

Friday, friday

Det här är nog första fredagen sen P&L som jag faktiskt är hemma, och gör ingenting. Och det känns faktiskt verkligen awesome! Har spelat lite gitarr och sådär, övat lite på min gitarrläxa.

Hade även en mysig middag med Mamma och Micke, vi firade Mickes födelsedag, lite sent kanske, men bättre sent än aldrig!


Något annat mer intressant som hände idag? 
Oh, eftersom så många underbara önskningar ska jag blogga om den där jäveln Gabbe. Han som satte ett hänglås, med kod, på mitt skåp, vägrade berätta koden sen brottade ner mig och misshandlade mig så brutalt så jag började blöda.
Okej, riktigt så brutalt var det inte. Men jag blev ett kodlås rikare, vilket som endast är användbart när jag ska ta med min dator till skolan.
Sen blev jag mobbad på bussen, av två mockfjärdingar och en Gabbe. De tog min mobil, ringde och smsade. Gulligt. Så nu ska jag sitta och smida planer för min hämnd.... Forever alone. On my own.

Damn, jag måste skaffa mig ett liv.
Peace out! /Linnea

Take it easy

Att de solen gå upp över taken i Borlänge centrum var faktiskt finare än jag förväntat mig.


Where gonna sleep tonight?

torsdag 15 september 2011

All I Wanted


Halleluljah

Läste igenom min blogg lite snabbt och insåg att formuleringen kan förbättras väldigt mycket!

De senaste dagarna har jag vidgat min musikaliska sida, och jag har lärt mig att spela G-skala på gitarr! Jag vet,  för de mer erfarna barnen är det inget speciellt. Men för mig är det!
Dessutom så har jag fått två album av The Script, och de är riktigt riktigt bra! Det kommer bli min nya bussmusik. Jag menar, det blir ju ganska mycket bussåkande, så varför inte lyssna på bra musik?
Så varje dag kommer det bli 2-3 h Paramore, The Scirpt, Hellström eller Avril Lavinge! Helt okej! Resten av dygnet kommer jag antagligen plugga musik eller spela musik.
Så my sparetime kommer vara ganska awesome.

Men nu ska jag plugga lite på min gitarrläxa! Känns nice, jag menar, för en gång skull är läxorna verkligen roliga och något att se fram emot.

Så,
Peace out! /Linnea

onsdag 14 september 2011

say it, out loud

skitdag. allt bara fuckar upp sig. dessutom är jag sjuk och sov på en bänk i källaren. 

nu ska jag dricka cola.

fuck you.


tisdag 13 september 2011

Girltalk och Oboy

Efter en helt ordinary day in school så stannade jag kvar i skolan och väntade in föräldramötet och fick min väska av mamma. Och efter lite strul av sovplatser så löste det sig, och jag åkte till Fia och sitter här med henne och har lite girltalk och dricker oboy. Snart ska vi lösa problemet om hur vi ska ta av sminket (Ja, kalla oss tjejer) för vattnet i Leksand går inte att dricka för tillfället. Nobody knows why.

Och jag måste tillägga att jag gillar de flesta esteter. Man passar inte ihop med vissa, såklart, men jag kan klart säga att majoriteten av källar-folket är helt awesome.

Tell me about it bitchess!

i don't want to say it


i painted this

Jag känner verkligen hur det blir segare och segare att gå upp varje morgon. Och vad var det för epic regn igår kväll? I två minuter, konstant hagel och the rain was pouring. Sen i ungefär en halv minut så var det helt chillchill och det duggade litegrann. Och sen var det en ond cirkel av konstigt regn. Det var ungefär vad jag somnade till.
Dessutom så läste jag ju lite historia innan jag skulle sova. Men när jag läst två sidor så smällde min lampa skithögt och alla mina lampor i rummet slocknade. Då blev jag rädd och vågade inte läsa mer...

Okej, världens depplåt. Men den är fin och väldigt mysig. Värd att lägga ner några minuter och lyssna på!

Och nu ska jag packa, who knows where gonna sleep tonight?

Peace out! /Linnea

måndag 12 september 2011

I got lost in time or two

Efter en rakt ut sagt skitdag i skolan, där allt bara sket sig, så stannade jag kvar och lyssnade på ett soundcheck i väntan till bussen och fick en lektion av gabbe om hur man är ljudtekniker. Skum snubbe det där asså.

Sen åkte jag hem, hämtade mitt intyg på att min rygg är trasig, sen gick jag hem lagomt trött och bitter. Och möter jag innanför dörren? Jo min älskade mamma har lagat mat åt mig! Först tyckte jag det var lite tidigt, sen insåg jag att klockan faktiskt är tio i sex. Så nu har jag precis tittat klart på Idol med mor min, och ska nog gå och lägga mig tidigt och göra lite läxa. Det där att esteter inte gör mycket skolarbete, det är en lögn!

snodde bilden från min söta lilla storasyster.
visst ser jag ut som en tjock version av mina bröder, helt psyko och med världens minsta tumme, men jag gillar bilden för då får man se vilken fantastisk mamma jag har som lagar mat åt mig och skämmer bort mig när jag inte är på världens bästa humör. that's amazing. love you mum. 

Time to study my friends!
Peace out! /Linnea



it's a good thing



alltså. ja.

... jaha?

Okej, jag brukar nöja mig med 30-40 läsare om dan. Men vad hände igår som var så jäkla intressant?

make us stronger

Klockan är nu 6:12 och jag längtar tills jag får gå iväg till bussen och träffa Astri, och sen åka till skolan och ha drama med mina söta estester.

Och jag drömde världens konstigaste dröm om att jag och två till från estet skulle åka upp i rymden. Jag var fett pepp, men sen så ringde min väckarklocka precis när nedräkningen till uppskjut skulle börja. Deppigt.

Nej, nu ska jag sminka mig och sen peppa inför en heldag av estetande.

Peace out! /Linnea

söndag 11 september 2011

Våra hjältar

Det är de här personer som är våra hjältar.



Jag känner mig

 Galen. Skabbig. Trött.

Vad hände egentligen i helgen?  Fredagen var sjukt mysig. Lekte med mina vänner, och i lördags, alltså ja. Nobody knows. Hamnade i Leksand, helt mindfucked och trött. Men allt gick bra till slut. Glada tvåor och treor, helium och billig festis gjorde min dag.


 Och idag gick jag upp vid tio för att ta mig till djurås och leka med VIps, sen åkte jag tillbaka till borlänge och köpte två 1.5-liters cola, och nu sitter jag i lägenheten och är helt ensam hemma. Ganska skönt faktiskt. Njuta av ensamheten.


 Filosof-Linnea;

Det är lite sjukt, trots att jag älskar att vara bland folk och vara social, så är det alltid så skönt att vara ensam? Borde det inte vara att jag blir helt paranoid och galen? Hm.
Nej det här är ingen filosofdag känner jag.
Over to the two last pictures!
Peace out! /Linnea



fredag 9 september 2011

I survived!

Minsann! Här kom det inte in någon och mördade mig under natten. Men nu ska jag vara aktiv, och inte sitta framför datorn och blogga! Här ska mackor göras, väskor packas och musik spelas fram tills 06.45 då jag ska trippa iväg till bussen! Och ikväll ska jag leka med mina tomtar. Awesome! <3
Peace out! /Linnea

torsdag 8 september 2011

wake me up when september ends

uhuh! sitter här helt ensam i mammas lägenhet och ska sova här helt ensam i natt. Shit! Men min mamma köpte mina favoritflingor. Typ som havrepuffar, fast med choklad! <3 Så fruktansvärt onyttigt, men ack och ve vad gott! Hon köpte även en cocacola till mig, och en massa kräm och frallor och nomnom vad gott!

Så nu ska jag nog ta mina flingor och hoppa i sängen!
finnig och fin, bara för att jag inte orkar sminka mig. :]

Peace out! /Linnea


God morgon världen!

Jag förstår inte vad jag gör vaken nu? Jag skulle kunna gå upp om tio minuter, och ändå inte behöva stressa innan jag ska gå till bussen. Och varför är det sig då? Jo, för min mamma var så söt och gjorde mackor + frukost åt mig, och sen så var jag smart och packade hela min väska igår. Dessutom så orkar jag inte lägga ned någon tid på mitt utseende idag. Jag får vara lite skabbig idag!

Och om ungefär tjugo minuter ska jag pallra mig iväg till bussen, så jag ska nog borsta tänderna tills dess. Och kanske typ, sätta på mig skorna.

Om ni får tid över, lyssna på den här! Morgonmys!


Peace out! /Linnea

onsdag 7 september 2011

hehehe

do not underestimate what we will do - THIS IS ESTET

Idag tog teknikarna våran soffa. Då förklarade vi krig.

Det hela började med att en liten estetare såg hur de onda teknikarna tog sig in genom fläktrum-dörren (wtf!?!?), tog vår mysiga soffa och stack lika fort! Men vi var lika snabba minsann, vi gick dit med vårt trasiga lilla bord, hämtade soffan och lämnade kvar bordet. Det var ganska skönt att bli av med det faktiskt. Vi lämnade även kvar en lapp, "Vi byter!" 
Och när jag skriver vi, så menar jag estetare. Jag var med på det hela teoretiskt!
Sen så kände våran lilla fürer, att payback is a bitch. 
Så hon skickade iväg små slav-apor som köpte ståltråd, och sen gick dom och förde igenom den här ståltråden genom alla skåpen, så att alla skåpen var sammankopplade med varandra. En seriekopplning, skulle man kunna säga! Det måste dom gillat, de är ju teknikare trots allt.

Undrar vad nästa steg blir. Silvertejp kanske?

No peace for Teknik! /Linnea

tisdag 6 september 2011

i'm on fire with you

my little fish don't cry

The game :(

Jag förlorade precis The Game. En liten inflikelse bara!

Dessutom så sitter jag här och dricker sprite, och jag tänker nog faktiskt ta och blogga om något vettigt idag. Som Kelly och Astri! För dom två små tomtarna satt  vid mitt köksbord och vi pratade och hade det trevligt i ungefär 40 min. Sen skulle Kelly leka med sin pojkvän, och Astri skulle hem till sin mormor. Lite som rödluvan faktiskt.

Vad har hänt annars i skolan då? Jag menar, det är ju ändå där som allt händer.
Jo, jag skrev mitt namn på en banan. Men stavade fel. Sen kallade jag Linn för Linnea, och fattade inte själv vad som var felet. Åkte hiss en våning, bara för att jag inte visste vart jag skulle. Ja. Ungefär så kanske?

Och nu njuter jag av livet med en Sprite i min hand och en iPad i den andra. Technology!

Peace out! /Linnea

måndag 5 september 2011

den finaste människan på jorden


Ellie Goulding


inom musikvärlden, då såklart.

för i min värld finns är den platsen redan upptagen av någon annan.

Peace out! /Linnea

söndag 4 september 2011

°□°




känns som att det blir mindre och mindre snack på bloggN, och mer och mer egopix.
Hehe.

lördag 3 september 2011

Granny Goes Street ffs!

Okej, hey ho here we go! Om ungefär en timma så tar jag bussen till Falun med Astri, och glor på band och träffas sociala och glada människor!


Peace out! /Linnea


torsdag 1 september 2011

musicalskolan 2012

Idag har det hänt mycket, varav musicalskolan, och herregud vad kul det kommer bli! Vi gick igenom två-tre låtar med stämmorna, och det kommer verkligen bli awesome. Allt är disney-baserat, och kan känner igen låtarna så väl! Så plocka upp era kalendrar, och boka in mars, för då kommer vi till lindberghallen och släpper loss! Åhå vad jag längtar!

Nej nu är jag alldeles för trött för att blogga. Happy faces for someone? Meaby?

Peace out! /Linnea

My life and me as we sing, an early morning singing song

osminkad och lagomt opepp chey. Right in the middle of whopsido!

Peace out! /Linnea

words

words