torsdag 9 juni 2011

måsattack!

efter paddlingen idag när vi var och badade i tjärnsjön, och trötta som vi var så badade vi med mer vanliga kläder än badkläder. daniel valde att bada med mjukisbyxor då såatteeh!
men iaf, när vi sprang runt där och chillade så valde mike och daniel att simma ut till den lilla flytbryggan som finns där. sen när dom väl simmat dit så valde dom att simma vidare till pumpen som finns typ, mitt ute på sjön. jag och jakob var för sega så vi stannade kvar vid bryggan. när dom väl kommer ut dit, så måste dom vila. daniels mjukisbyxor var jäääättetunga, och jag skulle aldrig orka att ens simma 2 meter med mjuksbyxor o:
men iiaafff, när dom väl hoppar upp där så hör dom ett konstigt skrik.
fiskmåsar!
dom har nämligen lyckats sätta sig preciiis vid deras bo. så då fick dom två förbannade fiskmåsar över sig! båda två hamnar fort ner i vattnet, och daniel tar sitt förnuft till fånga och simmar in till närmsta brygga, det vill säga en privat och sen springer in i skogen tillbaka. mike däremot, simmar tillbaka samma väg som han kom.
fiskmåsarna verkligen dök efter honom, och han blev tvungen att gå ner under ytan flera gånger för att inte bli attackerad. det var verkligen jätteläskigt, men det såg väldigt roligt ut ändå. lite splittrade känslor, man visste inte om man skulle skratta eller gråta.
jävla fiskmåsar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

words

words