söndag 19 juni 2011

lagomt off

okey, lite osocial chey på bloggen. låt oss säga att jag har haft några intressanta dagar. när jag får tid och ork kommer jag blogga igen, antagligen ganska snart.

see you then / i'm off

fredag 10 juni 2011

it's friday, i'm in love!

yessbox, har nog haft nians mest meningslösaste dag. Var i skolan, tittade på en film, åkte hem. vi tittade på nån film där judar jagade nazister. riktigt bra film asså! fast väldigt rå, man fick se i detalj hur en kille slog sönder nåns huvud med ett basebollträ. brad pitt var med och spelade, och hade värsta amerikanska-uttalet på allt. det gjorde att man inte kunde ta han så värst seriöst...
 Men det var faktiskt jättegod mat i skolan för en gång skull! det var pastasallad, sen fick man  välja själv vad man skulle ha i, typ grönsaker eller sånt. mums!

så nu har man planerat kvällen, det lär att sticka till leksands sommarland med julia och martin, plus 500 andra randoms som ska dit :D awesooome!
men nu ska jag glo på film med fernando, vi ska titta på toy story treeeee.
ciao bella!

torsdag 9 juni 2011

måsattack!

efter paddlingen idag när vi var och badade i tjärnsjön, och trötta som vi var så badade vi med mer vanliga kläder än badkläder. daniel valde att bada med mjukisbyxor då såatteeh!
men iaf, när vi sprang runt där och chillade så valde mike och daniel att simma ut till den lilla flytbryggan som finns där. sen när dom väl simmat dit så valde dom att simma vidare till pumpen som finns typ, mitt ute på sjön. jag och jakob var för sega så vi stannade kvar vid bryggan. när dom väl kommer ut dit, så måste dom vila. daniels mjukisbyxor var jäääättetunga, och jag skulle aldrig orka att ens simma 2 meter med mjuksbyxor o:
men iiaafff, när dom väl hoppar upp där så hör dom ett konstigt skrik.
fiskmåsar!
dom har nämligen lyckats sätta sig preciiis vid deras bo. så då fick dom två förbannade fiskmåsar över sig! båda två hamnar fort ner i vattnet, och daniel tar sitt förnuft till fånga och simmar in till närmsta brygga, det vill säga en privat och sen springer in i skogen tillbaka. mike däremot, simmar tillbaka samma väg som han kom.
fiskmåsarna verkligen dök efter honom, och han blev tvungen att gå ner under ytan flera gånger för att inte bli attackerad. det var verkligen jätteläskigt, men det såg väldigt roligt ut ändå. lite splittrade känslor, man visste inte om man skulle skratta eller gråta.
jävla fiskmåsar.

paddling 9d

herregud jao, idag har man varit ute och paddlat med uuuunderbara 9d. nejmen helt seriös, klassen är faktiskt ganska okej. rätt chill :D alla är smått galna.
men vi paddlade på, vi skulle paddla en sträcka sen fika lite, sen paddla tillbaka. det var väldigt mysigt när vi var där. vi badade och åt mat :D både martin och carl blötte ned mig. inte så okej faktiskt. men jag fick min hämnd!
sen när vi paddlade tillbaka, så hade jag och per små aningar om att mike& jakob och daniel&jessica skulle ta sina kanoter och paddla upp på vardera sida av vår kanot och blöta ned oss. så vi drog på med väääärsta tempot! vi kom tillbaka först, och jäklar vad trött jag var i armarna! jag kommer nog ha träningsverk imorgon minsann o:
sen efter paddlingen så drog jag jessica mike och daniel och badade, fast jessica badade inte, utan bara tittade på.. typ :D sjuukt rolig dag, och nu lär man stänga av datorn för nu låter det som att himlen går sönder där ute. det åskar ganska brutalt just nu >:



tisdag 7 juni 2011

singin' in the rain

jomen visst,  det har varit skitvarmt hela dan. så kliver man ett steg utanför bussen och det börjar spöregna och åska. jo tack för den! var väl lagomt blöt efter den 5 minuter långa promenaden hem...














dagen iofs har varit bra. haft spanskaprov som gick väl liiite dåligt, fast jag har sjungit för gamlingar på ålderdoms hem! så söta! en av dom ville ge oss pengar, men det kan man ju inte ta emot. det är ju kul att sjunga för dom!
sen så körde vi någon konstig lek på gympan, typ som brännboll fast man skulle kasta bollen på varandra istället, jätteläskigt. och jag fick asont i mitt protesben för jag sprang mer än vad jag borde. jag fick inte gå och sätta mig för evalena, så jag är kvar. och vad händer? jo jag blir träffad på på mitt protesben av en tennisboll och blev tvungen att gå av ändå. nöjd chey? nej. jag är så sjukt jävla trött på protesbenet att jag skulle vilja kapa av hela skiten och ha en riktig protes ibland.

och nu måste jag skriva noooo, sen är jag klar med hela nian. ve och fasa. snart är det ju slut! fast i höst så börjar man ju på gymnasiet, på esteeeeet :D det kommer bli awesome.



... såatteeeeh

måndag 6 juni 2011

jag får liksom ingen riktig ordning


måndag kväll, och jag gillar mitt fönster ganska rejält. speciellt på sommaren. :3
















Du är bättre än du vet, mycket större än du vet.
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet, det gör man där vi kommer ifrån.

sweet home gräv

hemma igen, efter en social helg! först så var det musicalmys i torsdags, jacob invarderade gräv i fredags, lördags åkte jag till mor min och jag chillade med jacob igen från igår tills idag. så jag är lite socialt handikappad. fast imorgon börjas det igen, konsert på ålderdomshem ftw! och på onsdag till leksand för att glo på martin som ska ha audition. och paddling på fredag, dans på lördag. herregud vad mycket chillmys det var för tillfället!
fast jag måste plugga spanskaaaa, för jag har ett äckligt prov imorgon och två äckliga spanskaläxor som måste göras. eller så sover jag. låter mer lovande :3

tjingeling!

sucker train blues part II

godmooorgon, och glad nationaldag!
helt ärligt, vad är det vi firar? lilla landet lagomt har väl inte så mycket att fira. att vi var så underbart "oberoende inblandat" i andra världskriget? bullshit.

och om någon undrar, så sitter jag fortfarande i floooa hos herr eriksson. jag kommer inte härifrån, det är en röd dag så det går inga bussar och min far är i stockholm. så jag blir nog här ett tag till, äter lite glass och glor på youtube med jacob :D

söndag 5 juni 2011

sucker train blues


ja.... nu sitter man här...
i floa. 

jacob sitter bakom mig och tittar på min rygg. jag råkade facerapa honom nyss.. woups! jacob påstår att han är awesome, för han gjorde ett mål på sitt fotbollspel nyss. han hälsar även (wtf!?!) till bloggen. inte för att jag visste att man kunde göra det men whatäväähhhhhh.
dessutom så har han i princip INGA bilder på sin dator, det var lite awkward. för jag har typ 200 bilder på mitt skrivbord, och han har typ 5 på hela hårdisken. skum kille det där...
men nu ska jag försöka trackasera honom på något annat sätt :D
kraaaaaam!

ssssssunday

Vaknade upp, tyckte det lät konstigt utanför, kollade i fönstret vad det var, och det är en sopbil som åker omkring och sabbar min sovmorgon. Jag hänvisade mina ögon till klockan: 05:13. Jävla sopbil. Så jag somnade om, och vaknade fem timmar senare :3
Nu sitter jag och leker lite med iPaden, och jag börjar lära mig denhär nu! Har hittat ett skitroligt spel som jag totalt nördar sönder. Det är typ som farmville, fast med smurfar! :D
VerkligEn ett roligt sätt att fördria tiden på 8)
Och igår så satt jag och min mor och fixade med scheman till peace&love. Så då bjöd vi in findus och piffi så att dom kunde få vara med på ett hörn. Jag ska bossa över jättemånga, det kommer bli aawesooome 8)
Men nu så borde jag hoppa in i duschen, för senare så kanske det bär iväg mot floooa :3 tjingeling!

lördag 4 juni 2011

det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld

lagomt skabbig chey, men det får man leva med ibland.
skabbdagar behöver vi nog alla :3 

good morning starshine

man kan ju undra om jag var trött igår när jacob åkte hem.. jag somnade direkt i sängen med kläderna på och utan att ha fixat nånting. men aja, som man bäddar får man ligga! och skönt sov jag iaf.
nu blir det nog dags att typ.. städa? jacob klagade ju på att mitt rum var såå stökigt. den muppen.
dessutom har jag ett fucking jävla spanskaprov på tisdag som jag måste plugga till. varför spanska egentligen? det är egentligen så sjukt meningslöst. synd bara att jag behöver lägga till spanska-kurser på gymnasiet, samt fler matte. usch ><' varför ska det vara så jobbigt att plugga!?
nej, nu ska jag spela lite gitarr och ha det bra istället, trots allting som jag måste göra..
kisses&hugs! 

fredag 3 juni 2011

jacob här!

han är skäggig. det är inte jag. jag är awesome.
fast han är bättre på gitarr.
men whatever, vi har spelat gitarr och jag har gjort sallad. jacob är lat. (han tycker att han är manlig, men så himla manlig är han inte) men nu ska vi bada jacuzzzzzi!

bilder från kvällen med musicalskolan












återvänt från dvalan

jodå, nu har man vaknat från dvalan som man hamnade i inatt efter en hel dag med musicalskolan. som sagt, sjukt kul. dock är min näsa helt öm.. undra varför!?
och just det, den här kom pappa och hämtade mig igår med. 180 på en 70-väg, jo det var en häftig upplevelse!

torsdag 2 juni 2011

grönalund, massa nior.. awesome!

ohoho, gårdagen var väldigt trevlig!
runt åtta så åkte alla nior från djuråsskolan iväg till sthlm, där vi först tittade på en 3D film på cosmonova,  och sen så åkte vi till gröööönaaaaaan! det var sjukt kul! det första vi åkte var insane, den som snurrar olika mycket beroende på hur ojämt vikten är fördelad i vagnen man sitter i.
sen så åkte vi en massa olika saker, men jag måste säga att det som var roligast att åka/gå var nog fritt fall tilt och spökhuset! så sjukt läskigt, jag skrek sönder halsen på båda två.. men det var asgrymt! jag åkte nog tilt 3 eller 4 gånger tror jag. dock var spökhuset så läskigt att det räckte med att gå det en gång. dessutom så kostar det 40 spänn när man ska in. vad är det för himla grej? det borde ingå i åkbandet tycker jag >:
iallafall, runt halv tre så kom vi hem till gagnä igen. jag var helt slut! sen så skulle jag gå in på toaletten, och då så börjar en hund skälla som fan på mig. jag förstod inte vems hund det var, för alla våra hundar var ju nere i vardagsrummet! sen så visade sig att evelina hade tagit hem sin hund över helgen.
sjukt läskigt!
men nu har jag inte tid att blogga, för nu måste jag gör mig i ordning för stinakari. Vi ska tydligen ta med oss ombyte... har hon tänkt att dränka oss eller!?! uhuhuhu.
aja, som sagt, nu måste jag fixa resten
puss&kram!

words

words